زلزله ۴.۵ ریشتری در سمنان (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۳) | تداوم گرما در استان تا پایان هفته رکورد پرواز‌های خارجی در فرودگاه بین المللی مشهد شکسته شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی وقوع رگبار و رعدوبرق در نقاط مختلف کشور (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) پایان عملیات اعزام حجاج خراسانی | خدمات‌رسانی فرودگاه مشهد به بیش از ۱۱ هزار زائر سرزمین وحی راز تبهکاری‌ها قاضی قلابی در مشهد برملا شد + عکس اعمال قانون۱۷۲۸ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد|۷۰نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۳) ترافیک در محور‌های بزرگراهی مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) کشف خرس و ۴۷۴ پرنده قاچاق از داخل خودروی سمند بهترین جایگزین کشمش در آب دوغ خیار | فوت و فن خوشمزه شدن آب دوغ خیار مصرف پنیر باعث ضعف حافظه نمی‌شود! آغاز فرایند انتخاب بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه حبوبات و سبزی‌ها با بدن ما چه می‌کند؟ این افراد نباید لب به سرکه سیب بزنند | طبع سرکه سیب سرد است یا گرم؟
سرخط خبرها

آیا از تأثیر اعجاب‌آور غلات در بهبود دیابت خبر دارید؟

  • کد خبر: ۲۲۶۵۴۵
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
آیا از تأثیر اعجاب‌آور غلات در بهبود دیابت خبر دارید؟
دیابت از جمله بیماری‌هایی است که تنها با مصرف دارو یا تزریق انسولین بهبود نمی‌یابد بلکه باید حتماً از یک رژیم غذایی خاصی برای درمان آن پیروی کرد. تحقیقات جدید نشان داده که غلات باستانی مانند جو و ارزن می‌توانند به افراد مبتلا به دیابت نوع‌۲ در بهبود سلامت قلبشان کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، این تحقیقات در قالب یک متاآنالیز (یک روش آماری که چندین مطالعه را ترکیب کرده و نتایج آن‌ها را یکپارچه می‌کند) انجام گرفت. نتایج آن نیز در نشریه «تغذیه، متابولیسم و بیماری‌های قلبی» انتشار یافت. این تحقیق در واقع شامل ۲۹ کارآزمایی تصادفی‌سازی و کنترل‌شده و ۱۳ مورد متاآنالیز بود.

نتایج این تحقیق نشان داد مصرف جوی دوسر می‌تواند سطح کلسترول را در افراد مبتلا به دیابت نوع‌۲ بهبود بخشد. با این حال، تحقیقات بیشتری برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد رابطه بین غلات باستانی و دیابت مورد نیاز است.

جوی دوسر، برنج قهوه‌ای، ارزن و تمام غلات باستانی دیگر غلات کامل محسوب می‌شوند. غلات کامل نه‌تنها حاوی نشاسته هستند، بلکه فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و چربی‌های سالم را نیز شامل می‌شوند.

دکتر نیت وود، از دانشکده پزشکی ییل، گفت: زمانی که ما نشاسته مصرف می‌کنیم، به سرعت به قندها تجزیه شده و سپس در جریان خون ما جذب می‌شود. این می‌تواند باعث افزایش قند خون شود. با گذشت زمان این افزایش قند خون می‌تواند حساسیت بدن ما به انسولین را کاهش دهد، که اصلی ترین مشکل دیابت نوع ۲ است.

با این حال، چربی‌های سالم و به ‌ویژه فیبر موجود در غلات کامل مانند جو، برنج قهوه‌ای و ارزن سرعت جذب قند غلات به جریان خون را کم کرده و در نتیجه شیب اوج گیری گلوکز را کاهش می‌دهند.

وود در این باره توضیح داد: کاهش شیب اوج گیری گلوکز در خون می تواند باعث حفظ حساسیت بدن به انسولین شود، که به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک می‌کند. وود توضیح داد که این یکی از دلایل بزرگی است که خوردن غلات کامل با نرخ پایین دیابت نوع ۲ مرتبط است.

نانسی ام. رایان، از بیمارستان گرینویچ گفت: در مطالعات مشخص شده است که فیبر محلول بر دیابت نوع ۲ و چربی‌های خون (کلسترول و تری گلیسیرید) تأثیر مثبت دارد. فیبر محلول آب را در مجرای روده جذب می کند و ژلی که تشکیل می‌شود می‌تواند تخلیه معده را کُند کند. این ممکن است افزایش قند خون بعد از غذا را در دیابت نوع ۲ کاهش دهد.

کارشناسان می‌گویند برای کمک به مدیریت دیابت نوع ۲، حفظ رژیم غذایی، به ویژه با نظارت بر مصرف کربوهیدرات‌های ساده، کلیدی است. این کربوهیدرات‌ها می توانند به سرعت تجزیه شوند و منجر به افزایش قند خون شوند. کاهش مصرف کلی قند نه تنها از محصولات غلات تصفیه شده (محصولات نانوایی، شیرینی‌ها، دسرها) بلکه از نوشیدنی‌ها یک توصیه قدیمی برای کاهش نوسانات قند خون در بیماران مبتلا به دیابت است.


منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->